3. mai

Våknet opp til sol og litt vind. Vi er definitivt ikke noen morgenfugler, kom oss ikke av gårde før klokka var blitt 11:30. I tillegg startet det å regne etter at vi hadde gått 270 meter. Heldigvis var det bare noen forbigående skurer.

Det ble mye bushing i dag også, brukte tre og en halv time på 5km. Terrenget var minst like kupert som i går, om ikke enda verre. Heldigvis fant vi et elgtråkk som vi kunne følge store deler av veien. Elgen er tydeligvis flinkere enn oss til å velge rute, selv om vi har både kart, kompass og Gps.

Etter mye styr oppe i heia fant vi en traktorvei som tok oss ned i dalen igjen. På vei ned fant vi av alle ting en død kalv, Mons syntes dette var spennede. Vel nede i dalen trasket vi omtrent 8km på vei før vi nådde Snartemo. Dermed ble dagens etappe ca 16km.

Teltet ble slått opp ved siden av den lokale turstien, og vi har fått hilst på flere av innbyggerne i Snartemo i kveld. I morgen er planen å komme seg til Coop Prix i Eiken for å kjøpe dopapir ? og litt skikkelig mat ???

Halleluja! Traktorvei!

Steinaldertarp?

Ikke rart dette tok sin tid…

Mons – kløv + snø = sant


4 kommentarer

Karen · 4. mai 2018 20:12

Jeg lurer på hva som skjer i morgen. Johannes hopper på trampoline og ser på Svampe Bob. Johannes gleder seg skikkelig til å se Susanne igjen.
Stor klem fra Karen, Johannes og Henriette (Karen som sender dette :)).?❤️Tulle emoji?

    Anders · 4. mai 2018 21:07

    Hei! Så hyggelig å høre fra dere!:) Jeg tenker masse på dere og har brukt pannebåndet jeg fikk av dere hver dag! Til og med om natta? Håper dere får en fin helg?

Pål van der Hagen · 4. mai 2018 20:50

Hei. Nå er dere kun få km fra hytta mi på Hadelandsheia. Ligger ved Kjallevatn. Dere er snart i Eiken. Eikens store sønn Pål Eiken er jeg oppkalt etter. Han var venn med min far før og under krigen og hjalp pappa, Tor Hugo van der Hagen da tyskerene jaktet på ham I heiene rundt Eiken. Pål Eiken ble torturert ihjel på arkivet i Kr.sand. Dere kan lese om ham på; http://www.stiftelsen-arkivet.no/pal-eiken—arkivets-store-martyrium. Gøy å følge dere på nettet. Ha en fin tur videre og vi venter spent på neste innlegg.

    Anders · 4. mai 2018 20:55

    Så spennende, skal lese om Pål Eiken nå! Vi har sjekket inn på Eiken Feriesenter i kveld, og tar en hviledag her i morgen. Skal se om jeg finner hytta på kartet!

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.